Geplaatst op Geef een reactie

Druk bezig mijn passie te verwezenlijken.

Ik ben druk bezig mijn passie te verwezenlijken en mij te oriënteren hoe ik mijn werk als kinderyoga docent vorm kan geven en wil gaan uitvoeren, ik moet eerlijk zeggen dat daar nog aardig wat bij komt kijken. Visitekaartjes zijn besteld en ondertussen binnengekomen, vooralsnog zijn ze erg enthousiast ontvangen. DutchUnicorn heeft een facebook pagina en Instagram waar ik al veel fijne reacties op heb gekregen. Afgelopen week heb ik een aantal mooie boeken, peuteryoga kaarten en massage kaarten besteld om nog meer inspiratie en ideeën op te doen. Voor volgende week heb ik een afspraak staan om een yoga locatie te bezichtigen waar ik hopelijk op vrijdag ‘s middags aan de slag kan.

Nu ben ik bezig met mijn nieuwe website en deze blog. Ook dat is nog een hele uitdaging, want wat plaats ik en hoe breng ik mijn passie en gevoel over. Dat ik geloof dat elk kind uniek en bijzonder is, dat ik tieners wil helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, dat bij mij elk kind volledig zichzelf mag zijn en gezien mag worden. Als ik volgende week meer weet over een eventuele locatie kan ik eindelijk mensen contacten die hebben aangegeven dat ze interesse hebben. Kortom, ik heb niet stil gezeten sinds ik mijn certificaat kinderyoga docent heb ontvangen. Het is maar goed dat ik zelf ook lekker kan ontspannen met yoga “liefst in de zon op mijn vlonder aan het water” want mijn hoofd is een wir-war aan ideeën. Ga ik me alleen richten op kleuteryoga of ook op tieneryoga en ouder/kind yoga? Ga ik mijn baby yoga certificaat halen en zo ja, met wie ga ik mijn eindopdracht doen? Ik zie het gelukkig wel steeds meer vorm krijgen en merk dat deze stap me heel erg blij maakt en een grote grijns op mijn gezicht tovert.

Mijn passie om te werken met kinderen en voor hen een magische wereld vol fantasie en avonturen te creëren zal op deze pagina tot leven komen, met kinderyoga lessen, verkleedkleren, magische items en leuke tips voor ouders. Want laten we de ouders en verzorgers ook niet vergeten. Voor hen zal ik oefeningen delen om samen met je kind te verbinden en actief aandacht te hebben voor elkaar, creatieve knutsel tips maar ook korte meditaties en massage oefeningen. Eigenlijk dus allerlei positieve uitingen voor liefdevolle aandacht.

Ik heb er zin in.

Wie weet tot binnenkort in de yoga studio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *