Informatie

Hier kan je informatie vinden over welke lessen ik geef op welke dagen en de verschillende tarieven. Mocht je interesse hebben in baby-yoga, stoelyoga of workshops voor kinderdagverblijf of basisschool neem dan contact op via het contact formulier. Ook met vragen die betrekking hebben op verkleedkleren, andere leuke items en materialen, samenwerkingsverbanden of projecten kan je altijd even contact opnemen, wie weet wat we samen kunnen bewerkstelligen. Geen vraag is te gek.

Welke lessen kan je volgen.

De wekelijkse lessen worden op woensdagmiddag gegeven in een blok van 5 lessen met een terugkerend thema. Deze lessen zijn los te boeken, echter omdat de lessen hetzelfde thema hebben en oefeningen worden herhaald is het fijner om een 5 lessen kaart aan te schaffen zodat het hele blok kan worden gevolgd.

  • Ouder-kind yoga 2,5 – 4 jaar
  • Kinderyoga 4 – 7 jaar
  • Kinderyoga 8 – 12 jaar

Thema lessen zijn eenmalige lessen, deze worden incidenteel gegeven en zijn opgebouwd rondom een (op dat moment) actueel thema. Deze lessen zijn los te boeken, kijk op https://www.dutchunicorn.nl/lestijden// voor het actuele aanbod.

Waar worden de lessen gegeven

De lessen worden gegeven in de yoga studio aan de Buijs ballotstraat 1a in Heerhugowaard. De studio heeft genoeg ruimte voor de kinderen om vrij te bewegen en een gezellige wachtruimte voor ouders. Parkeergelegenheid is aanwezig direct voor de deur.