Kinderyoga kaarten

Handgeschilderde kinderyoga kaarten

Kinderyoga kaart Canadese Lynx

Wij maken handgeschilderde kinderyoga kaarten. Deze kaarten worden door Joan bedacht, geschilderd en verwerkt in yoga flows die gebruikt kunnen worden tijdens de kinderyoga.

De kaarten zijn zo samengesteld dat ze een complete flow vormen. Ze worden aangeboden in een downloadbaar document dat je zelf kan uitprinten en dan op je eigen manier kan gebruiken. je kan de kinderyoga kaarten bijvoorbeeld plastificeren en gebruiken in je les.

Elke download is compleet met instructies en in veel gevallen ook voorzien van leuke variaties of suggesties voor bijvoorbeeld liedjes die je tijdens de flow kan gebruiken.

Hoe gebruik je de kaarten

Zodra je de kaarten besteld hebt krijg je via de mail een download link welke je gebruikt om de PDF te downloaden. Daarna kan je de PDF uitprinten en de kaarten los knippen.

De kinderyoga kaarten worden dubbelzijdig (met tekst en uitleg) en enkelzijdig (alleen de afbeelding) aangeboden. Het is aan jou om te kiezen welke variant jij graag gebruikt.

Je kan natuurlijk ook verschillende sets combineren om zo je eigen flow samen te stellen. En in sommige gevallen bieden we ook aanvullingen aan waarmee je een bestaande set kan uitbreiden.

De kaarten zijn niet alleen te gebruiken tijdens een kinderyoga les. Je kan ze ook gebruiken als je thuis met je kind samen yoga wilt doen. Dan zijn de flows een goed startpunt omdat ze voorzien zijn van een duidelijk uitleg en een voorbeeld van de yoga houding die hoort bij de oefening.

Vaak worden onze yoga flows ook gebruikt op scholen of kinderdagverblijven omdat het voor elk kind een heerlijke bezigheid is.

Waar kan je kinderyoga kaarten kopen?

Wij verkopen de kinderyoga kaarten in onze webshop. Hieronder vind je een paar voorbeelden van onze flows. Als je klikt op de afbeeldingen hieronder dan ga je meteen naar het product, of je volgt deze link naar onze webshop.

Naast de kinderyoga kaarten verkopen we nog veel meer. Zo hebben we koop door ons gemaakt sensorisch speelgoed en andere producten welke je kan gebruiken tijdens je yoga les.

Altijd wat nieuws

We maken regelmatig nieuwe sets, en vaak zijn deze sets afgestemd op een seizoen, of een specifieke dag, zoals bijvoorbeeld kerst of halloween. Zo hebben we ook yoga kaarten sets die gemaakt zijn voor een bepaald thema. Denk dan aan een safari reis, een dag op de boerderij, of een heerlijke wandeling door het bos.

Heb je zelf leuke ideeën voor een thema dan mag je ons altijd een bericht je sturen via instagram of facebook en wie weet maak je ons enthousiast voor het thema en gaat Joan dit verwerken in een nieuwe flow.